Winter fun

Hai ca incerc azi sa aduc o doza de inspiratie pentru weekend-uri inzapezite, pentru zile petrecute cu copiilor si pentru amintiri cu aroma de iarna.

Curaj !!! Iesiti de la caldut,imbracati-va bine copii, cautati sania, luati manusi de zezerva si fugiti sa savurati frumusetea iernii in padure, acolo unde iarna e neatinsa, pura si artistica in adevaratul sens al cuvantului.

Sa nu va uitati aparatul de fotografiat acasa, ve-ti avea sansa sa faceti niste poze rupte din povestea lui “Guguta”.

Gemanutele noastre au incercat deja cat de puhava e iarna, au  alergat prin nameti cu micii lor prieteni “lupusori”(cum le zice Lia) .

Va las niste poze foto surprinse de Victor Chioresco  , el mi-a marturisit intr-o discutie: “am incercat in aceasta sedinta sa arat ca sedintele foto de familie pot fi si alfel, am vrut sa arat viata din familie ,emotiile pe care le traiesc parintii, fericirea care exista…ca e posibil ca la sedintele foto sa nu fie -stai acolo -fa asta -fa altceva- adica faci ce doresti si pe fotograf nici nu il vezi…

În ultimul timp tot mai mult tind spre a reda în foto-istorii momentele unice care sunt trăite , iar atunci când oamenii vor privi pozele sā nu vadă doar o poză frumoasă ci privind mai adânc, sā îi descopere sensul și să citească în ele o adevarata istorie !”

Isi face meseria frumos iar fiind intrebat cum e sa pozezi copii, el mi-a raspuns : “Eu întotdeauna primesc plăcerea din ceea ce fac, chiar dacă uneori este greu . Pe Delia si Valeria deja le cunosc de 2 ani si am plăcerea sa le fotografiezi chear dacă sunt foarte zbânțuite ( chear ma Mir de unde au atata energie). Toate zimbetele lor îmi dau energie , noi puteri si inspiratie. Alături de copii pe care ii pozez fac un refugiu si eu in copilărie …..”

1500-victor_chioresco-65020137e87432a956ac706877b8be291500-victor_chioresco-94559381705f6d53edf02fca039f6dd1

 

1500-victor_chioresco-2958062dc1ec335e184cd68a90cc70a8

Pentru mai multe poze din aventura lor de ieri vedeti postarea mea de ieri sau vedeti aici

Sa aveti un weekend frumos plin de peripetii si dragolosenii dulci!

Cu drag, Angela si nepotele Adelia si Valeria ❤

2 thoughts on “Winter fun

Leave a comment