Amprente pentru amintiri facute în sare

Cel mai simplu mod de a plamadi amintiri frumoase este sa le pastrezi in sare.

Cum?

Va zicem noi!

E Februarie, e luna cu mii de inimioare, cu asteptari pictate in roz, cu amintiri imbogatite cu fluturi in stomac…

Daca este asa si pentru voi, sunteti ca noi noi parinti care serbeaza dragostea indiferent de data in calendar, dar nu uita cat de special este Februarie, daca vreti traditii frumoase cu amintiri care iti vor face peste ani pielea de gaina si noduri in gat, atunci acest articol este pentru voi.

Amintirele pastrate in sare cer si o reteta, deci aveti nevoie de :

-1 cana de sare,

-1 cana de faina,

-Apa calduta cat cuprinde cand le plamaditi pana obtine o pasta buna de modelat

-Un gram de rabdare sa le uscati la foc extra mic sau la soare,

-Un piciorus si o manuta de bebe dolofan gata sa va lase o amprenta -ingredient principal

-Si multa dragoste si perseverenta sa faceti amprente an de an pentru a vedea diferenta dintre ele.

Noi am inceput traditia anul trecut, am pastrat la loc de cinste amprentele Liei,iar anul acesta le aducem companie inca o pereche sa le fie mi vesel 😉 tot a Liei, sa nu cumva sa credeti ca avem surprize ;)…

Iata pozele cu procesul de anul acesta, vesel, senzorial, bun de repetat oricand si plin de emotii.

2017-02-11_12-39-472017-02-11_12-37-162017-02-11_12-35-202017-02-11_12-34-442017-02-11_12-31-35

Anul trecut am vopsit inimoara cu rosu si urmele albe, acum le pastram naturale asemeni unor urme in nisip.

Azi scurt,sper clar si cuprinzator e graba mare :).

Spor la plamadit inimioare si amprente in sare indiferent de varsta copilului tau.

Cu drag, Angela mamica Liei

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s