About me

Bine ati venit

Buna ,sint Angela

Cea mai norocoasa din lume pentru sansa de a fi mama celei mai dulci fetite din lume,

Lia – printesa mea de un anisor.

Calatoria in asteptarea ei a fost cea mai pozitiva experienta din viata mea, care m-a inspirat sa vreau sa creez , sa studiez , sa experimentez si acum simt ca vreau sa impartrasesc din a doua copilarie a mea, alaturi de fetita mea, in blogul  personal –Copilaria mamicilor.

Te intrebi de ce acest titlu? Asa am simtit ca sintem noi mamicile, alaturi de ei copilasii nostri, curioase, uneori neajutorate, dornice sa aflam multe, mereu active si nu in ultimul rind deoarece consider ca e sansa noastra sa coborim cu ei in lumea jocului la fel ca in copilarie.

Cine sint eu? Acum mamica cu norma deplina, pina la maternitate am savurat arta predarii limbii engleze/franceze, alaturi de cei mai minunati studenti. Profesia mea si singele care imi curge in vine m-a atras mereu spre creativitate, asa ca vreau sa impartasesc aici proiecte de suflet, ale mele si cele create alturi de cel mai talentat sot si tatic.

  Copilaria mamicilor este locul unde gasim activitati pentru copii si petrecute cu copii. Timpul impreuna cu puiul tau este jucaria lui favorita la sigur.

Sa cresti un copil este o arta, o aventura, o scoala si nu in ultimul rind e esenta vietii.

Daca ai citit pina aici si ai dorinta sa mai explorezi  – Copilaria mamicilor, aici esti bine venit oricind!

  Cu drag Angela, mamica Liei.